Verjaardag Catering

Heeft u iets te vieren en zoekt u een uitstekende, maar niet al te dure cateraar? Dan bent u voor uw verjaardag catering aan het juiste adres bij Hapjesschaal. Wij cateren uw feestje of andere gelegenheid met onder andere lunch & broodjes, hapjespannen, feestbuffetten, hapjes & tapastafels, high tea’s en nog veel meer! Wij verzorgen ook speciale wensen zoals vegetarische hapjes en halal hapjes. Catering van gevarieerde maaltijden en hapjes, warm en koud, in heel Nederland.

Servicegerichte catering voor uw verjaardag

Als u bij ons voor 12:00 in de middag besteld heeft u het morgen in huis voor uw feestje. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor u! Wij bezorgen 7 dagen per week gratis thuis bij een minimale bestelling van €80. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Bestellen bij Hapjesschaal

Bij Hapjesschaal catering Amsterdam kunt u uw hapjesschalen en hapjespannen gemakkelijk online bestellen. U kunt uw postcode invullen in onze adres checker om zo te zien welk aanbod wij in uw regio leveren. Na het veilig online betalen op onze website wordt u door ons op de hoogte gehouden van uw bestellen. Laat het u en uw gasten smaken!

Wil je weten welke hapjes wij bij u thuisbezorgen in Amsterdam? Vul dan hieronder jouw postcode in.
Verjaardag Catering Amsterdam