Kerst en feestdagen catering

Voor de lekkerste kerst en feestdagen catering bent u bij Hapjesschaal.nl aan het juiste adres. Van hotwings tot gehaktballetjes en van wraps tot een tafel vol met hapjes, wij bezorgen het op iedere gewenste locatie. Onze service eindigt bovendien niet in het weekend, maar gaat ook dan gewoon door. Hapjesschaal.nl bezorgt uw buffethapjes alle 7 dagen van de week! Als u vragen of speciale wensen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Servicegerichte bedrijfscatering

Tijdens de kerst en feestdagen is het natuurlijk enorm van belang dat uw hapjes op tijd aanwezig zijn! Wanneer u bij ons voor 12:00 in de middag bestelt, heeft u het morgen bij u. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor u! Wij bezorgen 7 dagen per week gratis bij een minimale bestelling van €80. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Kerst en feestdagen bestellingen bij Hapjesschaal

Wij geven u diverse mogelijkheden als ideale kerst en feestdagen catering. Vul hieronder uw postcode in en klik op onze categorie feestdagen voor een overzicht wat we bij u leveren tijdens kerst en de feestdagen! Na het veilig online betalen op onze website wordt u door ons op de hoogte gehouden van uw bestelling. Laat het u en uw gasten smaken! Fijne feestdagen!

Loopt het water u al in de mond? Bekijk dan welke catering wij bij u thuisbezorgen tijdens kerst en feestdagen! Vul hieronder uw postcode in.