Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.


Lunch & Broodjes

U bevindt zich hier:Home/Lunch & Broodjes

Lunch en Broodjes gratis bezorgd. Zakelijk en prive!

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar na het ontbijt komt de lunch! Heerlijke vers gemaakte broodjes en andere lekkernijen bezorgd bij u thuis voor privé en zakelijke gelegenheden.

Regelmatig leveren wij onze broodjes bij kantoren met vergaderingen en meetings of wanneer er bijvoorbeeld iemand jarig is. Dit is gemakkelijk en ontzorgend zodat u kunt focussen op het werk wat gedaan moet worden die dag. Geen zorgen over waar en hoe u de lunch gaat verzorgen, wij nemen de verantwoordelijkheid voor een goed verzorgde lunch! Door onze heerlijke middag brandstof kan er weer hard gewerkt worden de rest van de dag. Naast de zakelijke lunch verzorgen wij ook uw lunch thuis. Wanneer er een feestje is of bijvoorbeeld een uitgebreide familie lunch, wij hebben de perfecte ontzorging! Of het nu zakelijk of prive is, als u vragen of speciale wensen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Lunch box, Lunchtafel, Tapa broodjes mix of los bestellen

Hapjesschaal.nl geeft u diverse mogelijkheden om uw ideale lunch samen te stellen. Het is mogelijk om een lunch box te kiezen die al samengesteld is door ons voor een heerlijke lunch met 6 personen of 12 personen (voor meer personen neemt u alstublieft contact met ons op). De lunchtafel is een vooraf samengestelde optie die alle mogelijke lekkernijen heeft zodat u nooit iets te kort zal komen! Voor een vooraf samengestelde optie met alleen broodjes is de tapa broodjes mix een ideale keus! Naast onze vooraf samengestelde opties kunt u ook losse broodjes toevoegen aan een bestellen of een bestelling zelf samenstellen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte bestelling.
Laat het smaken!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.