Catering Noord-Brabant

Heeft u iets te vieren op uw bedrijf en zoekt u een uitstekende, maar niet al te dure cateraar? Dan bent u voor Noord-Brabant en de rest van Nederland aan het juiste adres bij Hapjesschaal. Wij cateren uw feestje of andere gelegenheid met onder anderen lunch & broodjes, hapjespannen, feestbuffetten, hapjes & tapastafels en high tea’s. Wij verzorgen ook speciale wensen zoals vegetarische hapjes en halal hapjes. Catering van gevarieerde maaltijden en hapjes, warm en koud, in heel Noord-Brabant.

Servicegerichte catering in Noord-Brabant

Als u bij ons voor 12:00 s ’middags besteld heeft u het morgen in huis voor uw feestje of andere gelegenheid. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor u! Wij bezorgen 7 dagen per week gratis thuis bij een minimale bestelling van €80. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Bestellen bij Hapjesschaal

Bij Hapjesschaal catering Noord-Brabant kunt u uw hapjesschalen en hapjespannen eenvoudig online bestellen. U kunt uw postcode invullen in onze adres checker om zo te zien welk aanbod wij in uw regio leveren. Na het veilig online betalen op onze website wordt u door ons op de hoogte gehouden van uw bestellen. Laat het u en uw gasten smaken!

Wil je weten welke hapjes wij bij u thuisbezorgen? Vul dan hieronder uw postcode in.Catering Breda