Bedrijfscatering

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar na het ontbijt komt de lunch! Heerlijke vers gemaakte broodjes en andere lekkernijen bezorgd bij u op kantoor voor uw zakelijke lunch. Regelmatig leveren wij onze broodjes bij kantoren met vergaderingen en meetings. Zo kunt u focussen op het werk wat gedaan moet worden die dag. Geen zorgen over waar en hoe u de lunch gaat verzorgen, wij nemen de verantwoordelijkheid voor een goed verzorgde lunch! Door onze heerlijke middag brandstof kan er weer hard gewerkt worden de rest van de dag. Als u vragen of speciale wensen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Servicegerichte bedrijfscatering

Als u bij ons voor 12:00 in de middag besteld heeft u het morgen bij u op kantoor. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor u! Wij bezorgen 7 dagen per week gratis op kantoor. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Bestellen bij Hapjesschaal

Hapjesschaal.nl geeft u diverse mogelijkheden om uw ideale lunch samen te stellen. Het is mogelijk om een lunch box te kiezen die al samengesteld is door ons voor een heerlijke lunch met 6 personen of 12 personen (voor meer personen neemt u alstublieft contact met ons op). De lunchtafel is een vooraf samengestelde optie die alle mogelijke lekkernijen heeft zodat u nooit iets te kort zal komen! Voor een vooraf samengestelde optie met alleen broodjes is de tapa broodjes mix een ideale keus! Naast onze vooraf samengestelde opties kunt u ook losse broodjes toevoegen aan een bestellen of een bestelling zelf samenstellen. U kunt uw postcode invullen in onze adres checker om zo te zien welk aanbod wij in uw regio leveren. Na het veilig online betalen op onze website wordt u door ons op de hoogte gehouden van uw bestelling. Laat het u en uw gasten smaken!

Wil je weten welke hapjes wij bij u thuisbezorgen in Amsterdam? Vul dan hieronder uw postcode in.