Home » Catering Oosterhout Bel nu » 0162 - 423 731

Voor uw feest een buffet aan huis? Haverland, Kip, Hapjes en Tapas is uw catering bedrijf in Oosterhout en omgeving

Wij bezorgen alles aan huis, 7 dagen per week!

Een mooi feest begint met een geweldige Spaanse tapas tafel met heerlijke hapjes. Bestel deze volledige uitgebreide tafel, met kipkluifjes, nacho’s, gevulde tomaatjes, tortilla’s, gehaktbrood, spare ribs, gehaktballetjes, ham, olijven etcetera, en laat uw gasten de Spaans sfeer proeven. Voor € 129,- bestelt u deze tafel voor 15 personen. Wij komen de tafel bezorgen, laten de tafel opgedekt achter bij u en halen hem de volgende dag weer op. Zelfs de tafel en het tafelkleed leveren we mee. Dat is pas een buffet aan huis! Met Haverland, Kip, Hapjes en Tapas uit Oosterhout, is uw catering gegarandeerd goed. Wij leveren alles met prachtig servies en nemen ook de afwas voor onze rekening. Kijk voor foto’s van onze tapas en hapjes in onze webwinkel. In de omgeving van Oosterhout is onze catering altijd volledig en goed verzorgd. Ook als u eventueel een elektrische pan bij wil voegen voor warme hapjes, bestelt u die online. Wij leveren die graag tegelijk mee.

Bij hapjesschaal.nl vindt u tapas, hapjes en kipgerechten voor een voordelige prijs met buffet aan huis

Voor volledige uitgebreide catering in Oosterhout gaat u naar Haverland. Op de website vindt u ons uitgebreide assortiment voor een buffet aan huis. Met één druk op de knop legt u de producten in de winkelwagen en wij zorgen voor de rest. Een selectie uit ons assortiment:

  • luxe Spaanse tapas tafel;
  • hapjes pan met bami of nasi;
  • kipgerechten zoals kipkluifjes, kipgehaktbroodjes, kipspies of kipsaté;
  • wrap etagere;
  • brood en toast plank;
  • hapjestafel;
  • feestbuffet.

Voor elke gelegenheid of feest, hoeft u de deur dus niet meer uit. Bestel onze heerlijke producten online. Alle producten worden vers gemaakt vanuit onze eigen werkplaats in Waalwijk. Kwaliteit en service staan bij ons catering bedrijf in Oosterhout en Waalwijk voorop.

Bestel vandaag tapas en hapjes voor uw feest

Bel voor catering in Oosterhout naar 0162-423731 of in Waalwijk naar 0416-338796. Voor openingstijden van onze winkel kijkt u op de website. Hier kunt u ook online bestellen. Wij bezorgen dan graag uw buffet aan huis!


Interessant? Deel deze pagina